Skin Booster

Hyaluronihappo

Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia skinbooster- ja täyteaineita sekä Suomessa että muualla maailmassa. Arviolta 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla.

Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta.

Elimistön hyaluronihaposta noin 50 % sijaitsee ihossa. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti. Siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset.

Vuosien myötä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.

Skinbooster-hoito – HYAcorp Fine

Skinbooster -hoidossa korjataan pinnallisia ryppyjä, heleyteteään ja syväkosteutetaan ihoa sekä herätetään ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Hoito tehdään viemällä ihoon hyaluronihappoa kymmenien pistosten avulla.

HYAcorp Fine -skinboosterin avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti.

Huulten kevytmuotoilu – HYAcorp Fine

Skinbooster-hoito voidaan tehdä myös huuliin. Tällöin huuliin ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappoa. Huuliraja selkeytyy, huulten punaosa pullistuu ja huulet saavat hyvin maltillista volyymia.

Kun huulet täytetään HYAcorp Fine -skinboosterilla, puhutaan huulten kevytmuotoilusta.

Huulten kevytmuotoilu antaa luonnolliset tulokset. Se sopii ihmisille, jotka tavoittelevat erittäin luonnollista lopputulosta. Kevytmuotoilu sopii myös ensikertalaiselle, joka tahtoo rakentaa uutta huulten muotoa vähitellen, turvallisesti ja ilman riskiä ”ankkahuulista”.

Huulten uutta muotoa voidaan rakentaa esimerkiksi seuraavalla hoitokokonaisuudella:

  1. Ensimmäinen huultentäyttö HYAcorp Fine -valmisteella
  2. Seuraava huultentäyttö kuukauden kuluttua HYAcorp Lips -valmisteilla
  3. Tarvittaessa viimeinen käsittely kahden kuukauden kuluttua HYAcorp Lips -valmisteella

Tulosten kesto

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi.

Skinboosterit ovat kevyitä hyaluronihappogeelejä, jotka hajoavat ihossa nopeammin kuin kiinteämmät täyteaineet. HYAcorp Fine -geeli on täysin hajonnut ja poistunut ihosta 9 kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä.

SARJAHOITO

Ihon skinbooster-hoito on aina tehokkain sarjahoitona. Suosittelemme kolmen kerran hoitosarjaa, jolloin skinbooster-hoito tehdään kaksi tai kolme kertaa 2–3 viikon välein.

Ylläpitohoidoksi riittää yksi skinbooster-käsittely vuodenaikojen vaihtuessa.

Huulten syväkosteutukseen ja kevyttäyttöön riittää usein yksi käsittely. Mikäli tahdotaan merkittävästi aiempaa pulleammat huulet, voidaan huulia rakentaa vähitellen, sarjahoidon avulla.

Tällöin huultentäyttö tehdään 2–3 kertaa kuukauden välein hyaluronihappovalmisteella; ensin HYAcorp Finella ja myöhemmin tarvittaessa HYAcorp Lipsillä.

HYAcorp-täyteaineiden alkuperä ja turvallisuus

HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, rekisteröityjä, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti. Eurooppalaiset tuotantotavat, CE-hyväksyntä ja ISO-standardien noudattaminen takaavat sen, että jokainen viralliselta maahantuojalta hankittu HYAcorp-valmiste on potilaan kannalta turvallinen ja tehokas.

Asiakkaan on syytä varmistaa ennen hoitoon tuloaan, että tuote on hankittu viralliselta maahantuojalta. Markkinoilla liikkuu myös piraattituotteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita. HYAcorp-täyteaineet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai BDDE- ja haittaproteiinijäämiä. Allergiat ja yliherkkyysreaktiot ovat tämän vuoksi harvinaisia.

Tuotesarja sisältää kolme täyteainetta kasvojen injektiohoitoihin ja kaksi täyteainetta vartalonmuokkaukseen.

HYAcorp Fine on ihon kuntoa ja ulkonäköä parantava skinboosteri. Se sopii ilmejuonteiden tasoittamiseen, ihon syväkosteutukseen, silmänalusryppyjen korjaamiseen ja huulten maltilliseen muotoiluun.

HYAcorp Lips on huulten muotoiluun ja täyteläistämiseen tarkoitettu täyteaine.

HYAcorp Face sopii keskisyvien ja syvien ryppyjen korjaamiseen, kasvonpiirteiden maltilliseen kohottamiseen sekä piirteiden korostamiseen (esim. leuka ja nenä).

HYAcorp MLF1 ja MLF2 -täyteaineita käytetään vartalonmuokkauksessa. Niitä ei saa injisoida kasvoihin.

SOPIVAN AINEEN VALINTA

Sopivimman täyteaineen valitset yhdessä Sinua hoitavan ammattilaisen kanssa. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.

Mikäli HYAcorp-hoitajallasi on koulutustodistus (sertifikaatti) HYAcorp Suomi Oy:lta tai muulta luotettavalta täyteainekouluttajalta, olet turvallisissa käsissä.

Mitä skinboostereilla voi tehdä?

Skinboosterit sopivat moneen eri hoidonaiheeseen:

1. huulten syväkosteutus ja kevyttäyttö

2. laajojen ihoalueiden syväkosteutus (kasvot, kaula, dekoltee)

3. esikäsittely ennen huulten varsinaista täyteainehoitoa

4. silmänympärysihon ilmeryppyjen tasoittaminen

5. otsaryppyjen tasoittaminen

6. kämmenselkien ikääntymismuutosten korjaus

7. säärien ihon tasoitus ja heleyttäminen

Vasta-aiheet

Skinbooster-hoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille hyaluronihappovalmisteet eivät kuitenkaan sovi.

HYAcorp-toimenpiteen vasta-aiheita ovat esimerkiksi seuraavat:

• hyaluronihappoallergia

• verenvuototaipumus

• veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)

• vakavat tartuntataudit

• ihotulehdus käsittelyalueella

• tyypin 1 diabetes

• raskaus

• imetys

Jos olet epävarma siitä, sopiiko skinbooster-hoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina hoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Varmista myös, että hoitajasi on saanut täyteainekoulutuksen.

Ennen skinbooster-hoitoa

Usein skinbooster -hoitoa harkitseva aloittaa hoitoprosessin konsultaatiokäynnistä. Konsultaatiossa voit esittää ammattilaiselle hoitoon liittyviä kysymyksiä. Samalla voit kertoa, millaisiin tavoitteisiin olet pyrkimässä.

Ammattimaisesti toimiva skinbooster-hoitaja kertoo avoimesti koulutuksestaan, käyttämistään tuotteista ja siitä, millaisia tuloksia hoidoilla voidaan saavuttaa. Ammattilainen pystyy kertomaan myös hoidon vasta-aiheista, sivuvaikutuksista ja varotoimista.

Varmista skinbooster-hoitoasi tekevältä, että hän on saanut tarvittavan koulutuksen toimenpiteen tekemiseen. Vaikka hoidot eivät ole luvanvaraisia toimenpiteitä, hoito tulee aina tehdä aseptisesti ja asianmukaisissa tiloissa.

Kun olet saanut kattavan tiedon skinbooster-hoidosta, toimenpiteen mahdollisista sivuvaikutuksista ja riskeistä sekä toimenpiteen hinnoista, voit halutessasi varata ajan skinbooster-hoitoon.

Ennen hoitoa Sinun tulee pitää kahden viikon tauko tulehduskipulääkkeiden, omegatuotteiden ja kalaöljytuotteiden nauttimisessa.

Skinbooster-hoidon kulku

1. ​Ennen toimenpidettä täytät HYAcorp-esitietolomakkeen. Ammattilainen käy kanssasi läpi esitietolomakkeeseen merkitsemäsi tiedot. Samalla hän kertoo vielä kerran hoidon tavoitteista, sivuvaikutuksista ja jälkioireista sekä mahdollisista riskeistä.

2. Ennen pistämistä ammattilainen ottaa kuvat käsiteltävästä alueesta.

3. Iho puhdistetaan huolellisesti. Tarvittaessa iholle levitetään pintapuudutevoide 10–20 minuutiksi

4. Iho desinfioidaan.

5. Skinbooster-hoito tehdään viemällä hyaluronihappoa ihoon pienellä neulalla. Toimenpidettä kutsutaan monipistoshoidoksi, koska pistoksia tehdään kymmeniä.

6. Pistoshoidon jälkeen iho puhdistetaan.

7. Jälkikeskustelun jälkeen saat mukaasi kotihoito-ohjeet. Hoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeää.

Toimenpiteen jälkeen

HYAcorp-käsittelyn jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Oireet ovat väliaikaisia, ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Jos oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, ota yhteyttä toimenpiteen tekijään.

Huulten kevyttäytön jälkeinen alkuturvotus saattaa kestää viikon ajan. Ensimmäisen viikon aikana huulet saattavat näyttää myös jonkin verran epäsymmetrisiltä. Tulos heti käsittelyn jälkeen ei kuitenkaan ole lopullinen.

Vältä saunaa viikon ajan.

Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.

Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.

Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.

Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään.

Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.